Konferenser/seminarier > Forum för bibliotekschefers höstkonferens 9-10 november 2017

Forum för bibliotekschefers höstkonferens, den 9-10 november 2017

Välkomna till Forum för bibliotekschefers höstkonferens 2017!

Under höstkonferensens första dag blir det gott och blandat i form av information och diskussion om aktuella frågor samt planering av Forums aktiviteter under 2018. Den andra dagen ägnar vi åt ledarskapsutveckling med särskilt fokus på att vara chef för verksamheter som traditionellt inte hör till biblioteket.

Datum: 9 - 10 november 2017, från lunch till lunch.
Tid: kl 12:00 den 9 november till kl 13:30 den 10 november
Plats: Långholmen konferens, Stockholm
Program:  Hittar du i högerkolumnen. 

Deltagaravgiften inkluderar konferens och måltider. Avgiften är 2400 kr (exkl moms). Observera att hotellkostnad inte är inkluderad i deltagaravgiften och att var och en själv får boka övernattning (längre ner på sidan ser du hur du ska göra om du vill boka ett av rummen).

 

Välkommen att anmäla dig till konferensen via denna länk: https://axacoair.se/go?Bikk4LB3
Sista anmälningsdag är den 6 oktober 2017. (Observera att du behöver boka rum för övernattning senast den 29 september.) Anmälan är giltig först då anmälningsavgiften är betald. Vid avbokning senast den 6 oktober 2017 återbetalas deltagaravgiften minus en administrativ avgift på 200 kr. För frågor om anmälan och betalning kontakta suhfkonf@su.se.


Vi har preliminärbokat ett antal enkelrum på Långholmen konferens för natten 10-11 november och dessa hålls till den 29 september. Om du vill boka ett rum så gör du så här:

  • Boka rum senast den 29 september på: konferens@langholmen.com. Priset är 1329 kr (exkl moms).
  • Vill du ha faktura så ska detta meddelas vid bokningen och fakturauppgifter anges. Vill du istället betala på plats så ange kreditkortsnummer med giltighetstid.
  • Ange bokningsnr 502778 

Välkommen!

önskar styrgruppen för Forum för bibliotekschefer, via arrangörsgruppen Lisa Petersen, Lotta Haglund och Linda Gerén

Vid frågor kontakta Linda Géren, SUHF:s kansli