Konferenser/seminarier > IFFIS 2016, 7 november 2016

IFFIS, Smartare information - för ett starkare forskningssverige!

IFFIS 2016 arrangeras av Vetenskapsrådet i samarbete med SUHF, Sveriges universitets- och högskoleförbund

Välkommen att delta i ett öppet, kreativt forum för dialog, nytänkande och samarbete inom frågor som rör forskningsinformation och forskningsadministration. Fram till den 22 augusti har du möjlighet att påverka programmet genom att skicka in förslag.

Jobbar du inom FoU-sektorn med att producera eller administrera forskningsinformation och behöver återanvända fakta om och från svensk forskning? Då är det här konferensen för dig

Avgift: 1 600 kronor exkl. moms
Datum: 7 november 2016
Tid: Konferens 09.30-16.30, registreringstid 09.00-09.30
Plats: Clarion Hotel Sign, Norra Bantorget, Stockholm

Utveckling är dynamisk och våra behov ökar!

Infrastrukturen för forskningsinformation påverkar oss alla oavsett om vi arbetar på lärosäten, forskningsinstitut eller hos finansiärer. Nu behöver vi en modernare infrastruktur med smartare lösningar för mer effektiv hantering av strukturerad data om forskare, FoU-organisationer, pågående forskning och forskningsresultat.

Påverka programmet

Kontakta oss om du har förslag på system och/eller frågor du vill att vi ska ta upp. Eller ta chansen att presentera och diskutera erfarenheter från projekt eller studier under eftermiddagens Open Space-forum. Kontakta oss på info@iffis.se senast 22 augusti 2016.

Registrera dig redan idag så får du garanterat plats!

Läs mer och anmäl dig