Almedalen och sen sommarledighet

Nästa vecka är vi på plats i Almedalen tillsammans med många tusen andra besökare, jag hör siffran 20 000 nämnas! En genomgång av programmet som gjorts av kansliet visar att ungefär 170 av de totalt 2200 anmälda seminarierna har koppling till utbildning, forskning och innovation/samverkan. Det visar på stort intresse för sektorns frågor och jag ser verkligen fram emot att få ta del av så mycket som möjligt. Schema för dessa sektorsrelaterade seminarier finns på vår hemsida.

SUHF ordnar självt två seminarier, ett frukostseminarium på tisdagen tillsammans med SFS om utbildningens användbarhet och ett lunchseminarium på onsdagen med koppling till den nyligen fastställda Manifestet för dialog om den svenska högskolan 2030. Välkomna!

Vårens arbete har varit intensivt, många skrivelser, och många möten och välbesökta konferenser i SUHF:s regi. Det är verkligen roligt att det finns så stort intresse av att delta i Förbundets aktiviteter. Våren har också inneburit förändringar inom kansliet då två medarbetare har slutat och två nya har börjat i denna månad. Det känns mycket bra med Ingela och Linda på plats.
Efter Almedalen tar semestern vid för min del men kansliet kommer att vara bemannat i stort sett hela sommaren.

Med önskan om en skön sommarledighet och på återseende i augusti